MAGENTO

A komplexitás egyszerűségével

Nem véletlen, hogy a világ legnagyobb és legsikeresebb cégei szinte mind a Magento webshopmotort használják. A Helly Hansen, a Ford, a Gant, a Peppe Jeans, a Jack Daniels és a Jaguar csak néhány világvállalat azok közül, akik a Magento mellett tették le a voksukat. Döntésüket számtalan olyan érv magyarázza, amelyek közül elég csak néhányat figyelembe vennie valakinek mielőtt e-kereskedelembe vágná a fejszéjét.

Az indokok között ott szerepel a sokrétű alkalmazhatóság és funkcionalitás, a biztonság, a jól skálázhatóság és az összetettség. A legnagyobb előnye azonban az, hogy egy nyílt fejlesztői keretrendszer is egyben, így az egyedi igényeket és egyedi programelemeket üzletre és vállalkozásra szabottan építhetjük be egy-egy webáruházba. Szerteágazó funkcióinak köszönhetően - egyedi elképzeléseket beépítve - különleges vásárlási élményt nyújthat webshop-ja látogatóinak.

A Magento képességeinek felsorolására egy fél nagyregény is kevés lenne, de ezek közül érdemes kiemelni a fejlett katalógus funkciókat, a szinte végtelen terméktípus kezelési lehetőséget, a promóciókat és kuponokat, a beépített statisztikákat és tartalomkezelést, az interaktív felhasználó-kezelést, a sokféle fizetési és szállítási lehetőséget, a teljes vásárlóút végigkövetését, sőt még a SEO-optimalizálásti és integrált marketing lehetőségeket is.

Persze nem minden webes projekthez van szükség Magento-ra. Sok esetben egy ennél egyszerűbb megoldás is üzlete céljait szolgálhatja. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor megtaláljuk a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást!

Ne menjen el a legjobb megoldás mellett!