RÓLUNK

Ügyfeleink sikere a küldetésünk

Bár a Code4flow 2019-ben alakult, azért semmiképp sem vagyunk nyeretlen kétévesek. Már több mint egy évtizede mozgunk nagy biztonsággal az informatika területén. Másik vállalkozásunk, a Sopeti Bt. 2009-ben kezdte meg működését, először még számítógépek szervizelésével, valamint számítógépek, monitorok, nyomtatók és más eszközök, továbbá alkatrészek forgalmazásával foglalkoztunk. Ezután következett az újabb kaland, miután 2011-ben beindult a B2B üzletág is, ami napjainkban is sikeresen teljesít.

De ahogy lenni szokott, csak evés közben jött meg az étvágy: webes projektekkel kezdtünk foglalkozni. Weboldalak és webáruházak fejlesztése, azok üzemeltetése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások egyre nagyobb bevételi forrássá váltak. Végül 2019-ben úgy döntöttünk, hogy a két tevékenységet két külön cégben folytatjuk, és megalapítjuk a Code4flow Kft-t, hogy az a webfejlesztésben, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokban teljesedhessen ki.

A Code4flow küldetése a siker. Küldetésünk, hogy az általunk épített weboldalakkal és webshopok-kal sikerhez segítsük ügyfeleink vállalkozását. Ehhez mindenünk megvan: a munkájukat csak hobbinak tekintő fanatikus kollégáink mellett hazánkban jelentősnek számító tapasztalattal bírunk a webfejlesztés területén. Otthonosan mozgunk több programnyelvben és rendszerben. Az egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy tagjai vagyunk egy igencsak szűk hazai elitnek. Ez a klub a webáruházak fejlesztésében az egyik legsokoldalúbb és megbízhatóbb megoldást nyújtó nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, a Magento használatával a lehető legkiválóbb webáruházat, és internetes kereskedelmi rendszert képes kialakítani megrendelőinek.

Továbbá missziónknak tekintjük azt is, hogy a fejlesztés után se engedjük el megbízóink kezét, így webmesteri szolgáltatásunkkal továbbra is a legjobb formánkat nyújtva segítjük, hogy az üzlet zökkenőmentesen menjen. Mindezt folyamatos felügyeletet biztosító tárhely szolgáltatásunk, és magas szintű internetes biztonsági megoldásaink garantálják.

Ne menjen el a legjobb megoldás mellett!